Veelgestelde vragen

Algemeen

Waarom hanteert Zeau zo’n scherpe prijs?

Zeau automatiseert zo veel mogelijk stappen in het proces van informatievergaring en verwerking bij het afsluiten van jouw hypotheek. Hierdoor worden kosten bespaard en kan de afsluitprovisie beperkt blijven.

Krijg ik van Zeau een beter voorstel dan bij een bank?

Ja, dat krijgt u. Wij vergelijken de tarieven en voorwaarden en komen met het voorstel dat het beste bij uw situatie past.

Wat zijn de kosten die Zeau rekent?

Zeau rekent € 1.295,– euro eenmalig. Deze kosten worden betaald bij het passeren van uw akte bij de notaris. Doordat Zeau zijn kosten laag kan houden, profiteert u van een onafhankelijk en betrouwbaar advies voor slecht € 1.295,-. Als introductie rekent Zeau bij het afsluiten van een hypotheek voor 1 augustus 2016 zelfs maar € 995,-. U kunt tijdelijk profiteren van 300,– voordeel.

Als advies zou ik graag persoonlijk contact hebben. Hoe doet Zeau dit?

Nadat je je aanvraag in hebt gediend, neemt één van onze adviseurs contact met je op om jouw aanvraag door te nemen. Mocht je daarna persoonlijk contact willen hebben dan kan dit, via webcam of via de telefoon. Wil je op een van onze locaties langs komen of wensen dat een adviseur bij je thuis langs komt, zijn hier extra kosten aan verbonden. Deze zullen wij altijd vooraf melden en deze kosten zijn pas van toepassing na het geven van jouw akkoord hiervoor.

Hoe ervaren is Zeau?

Het team van Zeau heeft gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring als erkend financieel adviseur of financieel planner. Alle medewerkers die adviesmatig te maken hebben met uw dossier zijn per definitie WFT gecertificeerd en kundig.

Wat zeggen mij de certificeringen die Zeau heeft?

Zeau bezit alle beschikbare financiële certificeringen die nodig of gewenst zijn bij het geven van financieel advies of het aanbieden van financiële producten.

Het WFT certificaat geeft jou de zekerheid dat wij voldoen aan de eisen van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Deze wet, die consumentenbescherming als doel heeft, borgt onder andere de vakbekwaamheid, financiële zekerheid en een helder en passend financieel advies.

Kan ik overal in Nederland een huis kopen met een advies van Zeau?

Jazeker, aangezien Zeau alles online aanbied, kunnen wij door heel Nederland jou voorzien van de beste adviezen.

Zit ik met Zeau ook vast aan een notaris?

Nee. Jij hebt zelf  de keuze bij welke notaris je wilt passeren. Mocht je geen notaris kunnen vinden of je wil hier advies in, heeft Zeau wel jarenlange ervaringen met tientallen notarissen door heel Nederland. Op basis daarvan kan Zeau, indien gewenst, je aan notarissen voorstellen, maar de keuze ligt altijd bij jou.