Informatie

Welkom bij Zeau

Doel

Vanaf 2016 kun je nog 2% van de ‘kosten koper’ meenemen in de financiering van je hypotheek. Onder ‘kosten koper’ vallen de overdrachtsbelasting, de kosten voor de taxatie van de nieuwe woning, de notaris kosten en de kosten voor het afsluiten van je hypotheek. Vanaf januari 2018 is het helemaal niet meer mogelijk om kosten koper mee te nemen in je hypotheek. Dit betekent dat je hier zelf in zal moeten voorzien.

Zeau streeft ernaar zoveel mogelijk stappen in het proces van het adviseren en afsluiten van een hypotheek te automatiseren om zo de kosten laag te houden. Dit doen wij door geen dure panden te betrekken en ons te focussen op dit proces. Hierdoor zijn wij in staat om voor een scherpe prijs het beste financieel advies te geven, op basis van jouw specifieke situatie. Zeau heeft natuurlijk tientallen jaren ervaring en alle benodigde certificeringen en licenties om jou van perfect advies te voorzien. Zo zijn onze medewerkers Wft gecertificeerd, zijn alle hypotheekadviseurs Erkend Hypotheekadviseur én/of Erkend Financieel Planner.

Zeau staat voor onafhankelijkheid, online hypotheek advies. De onafhankelijkheid is voor Zeau erg belangrijk. Het stelt ons in staat om het beste advies te geven en de beste deal te sluiten op basis van jouw situatie. Een bank zal je geen concurrerende voorstellen doen van een andere financiële dienstverlener. Bij Zeau is het basis principe om meerdere, mogelijke banken en geldverstrekkers met elkaar te vergelijken voor jou.

Door het proces online uit te voeren kun je zelf de eerste stappen zetten waardoor het gehele proces goedkoper kan worden uitgevoerd.
Waar Zeau daarnaast anders in is ten opzichte van andere aanbieders, is dat je een uitgebreid hypotheek advies krijgt. Daarin zijn wij anders dan de ‘Execution Only’ partijen, waarbij je alles zelf dient te doen en waarbij je dus zelf verstand moet hebben van alle verschillende mogelijkheden en financiële producten. Zeau heeft deze kennis en is daarom in staat je een beter, toekomstbestendig en scherp voorstel te doen. Zeau doen wij dat!

Achtergrond

In het najaar van 2013 is Zeau ontstaan vanuit een groep ondernemers in de financiële en IT wereld. In een snel veranderende samenleving met veel wettelijke veranderingen is het interessant om te zien hoe de markt klaar is voor een nieuwe insteek. Tijd voor een nieuw model die de ouderwetse en kostbare manier van hypotheken afsluiten vervangt. Na grondige voorbereiding en ontwikkeling is Zeau.nl vanaf 2016 een feit. Zeau werkt samen met de meeste banken en verzekeraars.

Zeau komt van origine uit de Randstad, met een brede basis in Rotterdam en omstreken, maar bedient klanten door heel Nederland. De basiswaarde van Zeau is om onafhankelijk kwalitatief advies te bieden op hypothecair vlak met een scherpe prijsstelling.